Middag

 
jag och min syster laura .


jag min syster och världens sötaste moffa.


dagens outfit
Idag var det först frissa kl.12 och sedan middag hos våra bekanta. Vi äter hos dom varje år åtminstone en gång. Det var kul som alltid :)
Jag klippte pannlugg igen, tänkte att det kunde vara kul att ha lite variering. Jag kan ju alltid slänga upp den, ber om ursäkt den ser lite fel ut på dessa bilder. :( Håller förresten på med skolarbeten igen, de tar ju aldrig slut! kul lördag kväll ;)


raia


Hemma igen!

Jaha, nu är jag hemma tillbaka till Åbo. Resan fo snabbare denhär gången, och det blev inget strul med tågbyten...(De var påriktigt superlyckat förragången, vi väntade i pieksämäki i 4 och en halv timme!) Veckan var jättejättejättekul!  De två första dagarna chillade vi bara och simmade och så. Men på måndag,tisdag,onsdag och torsdag åkte vi hela dagen. Det var jätteroligt, jag var alltså i backen med Sara,Tessa,Fanni,Sofie och Ahti men Ahti var bara en dag. Vi åkte i alla möjliga skogar och sånt. Ååh, jag skulle inte ha orkat komma ännu tillbaka, det var så fint där, och alla heta pojkar! MUMS, det kan jag säga. Här kommer lite bilder, men jag sätter säkert ännu fler senare :)
raia


fanni jag sofie sara och tessa

Söndagen

vi kom fram på fredag och igår har vi bara chillat. Idag blir det kanske spa, JEE! men nu går vi till butiken och köpa en tandborste till tessa och till apoteket och köpa burana. På fredag blev det lite strul med tågbyten så vi missade tåget vid ett tillfälle och måste vänta på ett tåg i 4 och en halv timme. HAHA de fo riktit bra ändå!
här kommer lite bilder, :)

raia
jag matade sara, stackarn.gammeldans när jag dansade med min systers par.


sara gömmer sig under gula jackan.


när vi väntade på tåget..


jag ritade en bild på oss i tåget.
söta sara

>

Jahajaha, de blir nog nu en bloggpaus för imorgon sticker vi iväg till Sotkamo. Det blir ingen tid på datorn(tror jag iaf) Men vi får se, kanske jag hinner kasta in ett inlägg eller någo? Har hursomhelst haft en superbra dag, jag var och se på min systers gammeldans och efter skolan var jag genast och se på penkkis, en dag då alla sistaårselever i gymnasiet kör runt stan med lastbilar och kastar godis. MUMS! Nå  ha det bra :)
Det kommer in bilder sen från idag och från hela veckan i slalombacken.
Ps. Det hade varit -38 grader där i Sotkamo idag så får se om det blir någon slalomåkning, vi får bara hoppas att det skulle bli lite varmare.
raia

Wed

Jag sitter här på datorn och fryser fast jag egentligen borde öva på hälsoläraprov.. Varför måste alla lärare lämna allt till sista veckan före sportlove? Nå vi klarar väl oss. Idag gäller det att läsa,packa o sen fara till dansen. Skidorna har jag redan packat men nu gäller det att packa alla kläder jag vill ha med.. Vi far alltså till lappland med sara och tessa. Vi tar tåget på fredag eftermiddag och ska vara där ända till nästa veckas fredag, jag orkar knappt vänta! Det kommer bli superkul. Men det ända problemet är att jag måste packa allt till en liten väska för vi måste bära allt själva till tåget och från tåget. Nååh, de ordnar sig!
Ha det bra (:

raia


jag sara och tessa på min stuga förra sommaren
en bild från tessas stuga förra sommaren.

tues

Ååh, hur kan man vara såhär trött? Och min försittning imorgon kommer inte att hjälpa saken alls, de gäller alltså att vara i skolan klockan 07.15. Men så händer det när man får för många förseningar. Men som tur har jag sara där som sällskap! Går nu säkert och lägger mig så att jag orkar (::

raia


jag och sara för ett år sen på en försittning.


jamie t i huvudet


har haft denhär sången i huvudet hela kvällen och nu tänker jag smitta den ti er (: enjoy

Stockholm & MåndagSockersöta sofie
I Waynes på morgonkaffe
På väg till Södertälje


Lite bilder från Stockholm.

Idag har jag varit på kaffe med Sofie och Annica i Brahe och nu blir det tyskaprovsövning..

Det var kul i Stockholm, vi var till Tekniska Museet,TomTits, och så var vi och bowla till kungsholmens Bowlinghall det blev nog lite shopping också. Stockholm e bara en stad jag älskar och har alltid älskat, och ja kunde flytta dit egentligen när som helst! Ja, ja fick förresten en bula på båten som tur fick jag en I-hjälp ispåse så ispåsen hann inte bli så stor. Annars skadade jag inte mig desto farligare, vilket var bra såklart :)

raia

Söndag

Jag har inte hunnit blogga på några dagar pga att jag varit till Stockholm. Jag berättar senare mer, och lägger in ett par bilder (vi tog säkert över 10000) men såklart med Sofies kamera för min kameras batteri inte går att ladda.. Jag hade helt jättekul men nu far jag säkert och sova för vi har vaknat tidigttidigt på morgonen för att hinna till båten. :)

raia

Torsdag ->


typ sånhäna lockar men mera av dom såklart.


Jag vet inte riktit vad problemet e med mina ögon?


Lite lösare lockar blir det nog. Här e en bild från min förra födelsedagsfest från hösten.

Jag har haft överlag en bra dag, fast jag har blivit lite sjuk. När jag gick till/från bussen frös jag så mycket och har inte ännuheller blivit varm.Men nu har jag packat klart och om några timmar måst ja börja fara till båten, och imorgon på morgon e ja i Stockholm ! Jag planerade att locka håret till båten men får se om jag har tid. Vi kanske sees i Stockholm (; Hoppas ni har det bra :)

raia

Onsdagen

en bild av mig från förra sommaren (:
supersnygga jag efter gymppatimmen.

jag ser ut som nån blekfis, men lotta är söt(:
Idag var jag efter skolan på kaffe i Arnolds med Sofie och Lotta. Efter kaffet gick vi till Forex för att byta lite euron till svenska kronor, Sofie var lite nervös först för hon trodde hon inte skulle klara av att säga det hon ville på finska, men som tur var kunde kassören svenska. Jag kom just hem med buss och snart far jag till dansen. (:
Vi hade skrinning på gymppatimmen och jag lägger bilder imorgon, eller ikväll om jag får dom av Sara.
Jag såg igår på de två första avsnitten av Glamourama och jag tycker programmet var helt ok, fast att många tyckte det sög.

raia

tisdagen


tessa sara jag o lotta

Här e lite bilder från idag, vi blev en stund till skolan efter spanskaprovet. Min dag har varit helt bra, fast jag har varit trött. Jag lämna in ett geografiprojekt så nu e det över, o nu sitter jag och jobbar med miniromanen. Snart far jag kanske till tutola på en gymppatimme. Men vi får se, ja tror jag börjar snart packa till Stockholmsresan. Orkar int längre vänta (:

raia

måndagen

jag tessa och lotta i skolans nya soffa (;


Ja har haft en helt bra dag, förutom att mitt bankkort slutade fungera,min dator är fortfarande sönder och jag och lotta åt sallad brevid dom ofräschaste människorna jag nånsin träffat. Annars har dagen vari riktit bra, och sofie gick tom hela vägen till dansen med mig. Nu ska jag läsa till spanskaprove och sen blir de desperate housewives.

raia


söndagenHela dagen har vari ganska lugn o så. Efter att ja vaknat såg ja några avsnitt av Sex and the City och så fick vi gäster. Nu har jag sett på Love Doctor, och snart e de sovdags. (--:
Jag har tänkt lägga hit alltid nån bild så får ni lite se hur jag ser ut, här kommer en bild från sommaren.
Väldigt sexig eller hur?tårtor hit tartar dit

Jag bakade runebergstårtor på fredagen och tänkte lägga in ett par bilder. Dom blev int nå så fina, men färggranna blev dom iallafall! Nu äter jag bröd med laxtartar, mumsigt (-:


mina vackra runebergstårtor


mina mumsiga laxbröd (;


pics


tessa o jag (:


sara


Lite bilder av mig o några mina vänner, lägger mer bilder senare när min dator fungerar igen!
ENJOY

Y0 !

Jag började just blogga, så ja e ännu lite osäker.. Idag har jag varit på min systers pojkväns 18års födisfest, och nu e ja hemma och pratar med sara i telefonen.. 


En ansikts mask jag hittade


jag o sara (:

RSS 2.0